27 Jul 2009

Assalamualaikum semua.. Scheduled entry lagi.. Ketika ini mungkin sudah dalam exam hall.. Maaf andai kata hanya scheduled entry saja yang mampu aku hidang.. I promise I'll be back to entertain the citizens of blogger.com.. I'll make a come back soon to shine again and spread the happiness.. Chewaahhh.. Ayat tak tahan.. Heehee.. =)



Sebenarnya hari ini 27hb Julai.. Bermulalah peperanganku.. It will take place in my college as well as in Universiti of Malaya.. Mula 27/7 dan berakhir 7/8.. Kepada rakan-rakan blogger yang menuntut di UM, jom laa jumpa lepas aku habis exam.. Jumpa sekejap pun jadi laa sebelum aku merempit pulang ke Melaka.. Huhu.. (pada sesiapa yang kelapangan dan rasa nak gather-gather boleh contact aku erk.. Caner nak contact? Boleh usha facebook aku untuk contact details.. Jumpa kat sana..)


Isnin berikutnya kelas akan mula balik.. Fuh.. Sangat memenatkan.. Kasihan kan kami.. Takde cuti langsung.. Hoho.. =(



Baiklah.. Dengan ini saya ingin mengucapkan gud luck dan all the best kepada diri saya sendiri.. Ya Allah.. Permudahkanlah jalan hambaMU ini.. Amin..



Buat semua fanz-fanz dan peminat-peminat.. Jumpa di lain kesempatan.. Tolong doakan aku yerk.. Minta ampun juga kalau sepanjang perkenalan kita aku pernah sakitkan hati atau mengguris perasaan kalian semua.. Minta maaf bebanyak.. Till then.. Aku nak hadiahkan lagu ni untuk semua.. Tiba-tiba suka dengar pulak.. Heehee.. Assalamualaikum semua.. =)




FREEDOM - MULANYA DI SINI

Tibanya di sini
Bagai terulang lagi
Kisah yang indah
Di antara kita berdua

Sehingga di sini
Tiada berpaling lagi
Kita berteman
Seiring jalan dan sehaluan

Sama sama menjejak mimpi
Sama sama mencari dan menanti
Segalanya direstui cinta sejati
Sama sama gunung didaki
Sama sama turun ke lembah sepi
Suka duka bersama dirasai

Mulanya di sini
Ku kenali dirimu
Sehingga kini
Sehingga ke akhir waktu

Akhirnya di sini
Ku kenali hatimu
Sehingga kini
Kita akan terus berlagu

Sama sama menjejak mimpi
Sama sama mencari dan menanti
Segalanya direstui cinta sejati
Sama sama gunung didaki
Sama sama turun ke lembah sepi
Suka duka bersama dirasai

Di hadapan kita ada jalan
Menuju di kejauhan ada sinar menanti
Di penghujung perjalanan ini

Oh… sambil bernyanyi
Mendendang senandung yang syahdu
Riangnya hati dan indah duniaku

Sama sama menjejak mimpi
Sama sama mencari dan menanti
Segalanya direstui cinta sejati
Sama sama gunung didaki
Sama sama turun ke lembah sepi
Suka duka bersama dirasai



16 Comments Here

goodluck in exxam~
jiayo!! ganbatte! goodluck!! berusaha!!

aja~aja~ fighting~ohhh!!!

REPLY

holaaaaaa...lm x dtg sini..nk ketemu kamu jugak! aperpon...all the best yer.......:D

REPLY

semoge kamu berjaye...good luck...caiyok2 untuk kamu..may Allah bless u

REPLY

selamat pulang ke UM, budak PASUM... muahaha... jom lepak KFC kolej 9. ape lagi, jom la belanja saye... tak maulu tul

REPLY

exam ker..huhu..gud luck laa yer

REPLY

jawabla exam sambil ingat kenangan manis bersama kwn2

REPLY

nakkk wat private blog..detail tolong baca ntree padlah ekkk..
akukidik@gmail.com

REPLY

gud luck sis! wa caya lu.....!

REPLY

haha..illi kat umh ni..ngah cuti 1week..jgn jeles..

REPLY

guuuwwwd luck ooh
teringt dulu mase final

REPLY

fuiyoo.
exam o.
takut takut~
hee.




SELAMAT MAJU JAYA CIK FAR!
(:

REPLY

gud luck ye hana...

wat btl2 tau...

REPLY

gud luck adek
hope dpt best result ye
nti kalo akak nak mc..akk jpe adek eh
kahhhhhhhhhhhhhhhh

REPLY

TERIMA KASIH SEMUA ATAS DOA ANDA.. SAYANG SUME.. MMUUAAHHXXX.. =)

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes