14 Sep 2010

Assalamualaikum.. Err.. Salam 5 Syawal buat semua..



Buka blogger.. Pandang dashboard.. Apa pasal rasa macam aku pandang makhluk asing? Dashboard dah nampak macam ketupat rendang.. Entry-entry kawan-kawan yang terbaru dari ladang pula dah nampak macam biskut raya.. Ohh.. Gila-gila..


Ketuk keyboard pun rasa macam asing.. Ketagihan untuk online dah ada ubat, dah tak ketagih.. Rasa macam kalau nak bersara dari dunia maya pun dah tak ada masalah kot.. Ekeke..


Till here.. Assalamualaikum.. Bagi yang masih bercuti, selamat cuti raya dan selamat beraya sakan.. Bagi yang dah mula bekerja, chaiyok!! Jaga diri.. =)




FOOT NOTE: Kalau boleh raya tahun depan nak raya dengan encik nama suami.. Wakakakakakakakakaka.. *berangan tinggi melangit.. maaflah ya.. ekeke..* Selamat hari raya semua..


9 Comments Here

wewit. sempat tak rina nak balik msia makan nasi minyak? hehe

REPLY

nanti mkn nasi minyak, jemput tau :)

REPLY

heheh..angan2 yang indah tu kak...takpe...chaiyok! heheh...

REPLY

wah2..tak sabau nk kawen dh doc hana ni..hehe..

REPLY

selamat hari raya...k liza dah start keje pun hari nie

REPLY

salam..
amboiii ayat kaki tu???
dah ada calon ke?
he he..moga bertemu jodoh
maaf zahir batin jika ada
kesalahan antara kita berdua...

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes