22 Sep 2010

Assalamualaikum.. Salam 13 Syawal.. Sekarang sibuk yang amat.. 2 minggu.. Tapi lepas 2 minggu, aku akan merajinkan diri jenguk-jenguk blog korang ya.. =)


Hari ini sempat singgah blog adik doktor kita yang belajar di Egypt sana.. Adrina Qamarina nama diberi.. Aku sangat tertarik dengan entry dia bertarikh 12 September.. Tajuk dia KEEP HER FOR ME UNTIL THE RIGHT TIME COMES..



Haih.. Terharu aku.. Rasa sweet gila punya gila kot.. Haha.. Kenapa entah perempuan suka sangat yang sweet sweet kan?


Keep her for me until the right time comes adalah status seorang pelajar lelaki yang mendambakan "seseorang yang dia ingin miliki" tapi hanya apabila masa yang sesuai tiba.. Lelaki itu ingin punya hidup dan kerja yang stabil barulah mulakan langkah menyatukan dua jiwa jadi satu.. Ekeke..



Kalau seorang lelaki kata begitu kepada anda wahai wanita, sanggup tak anda tunggu dia? Kata orang, kalau memang dah jodoh, dan dah memang masa yang tepat, apa yang dah ditakdirkan tetap akan tersuratkan.. Dan doa KEEP HER FOR ME UNTIL THE RIGHT TIMES pasti Allah makbulkan.. Ya tak?


Assalamualaikum.. Selamat malam semua.. Pssttt.. Hujung minggu mungkin akan jalan-jalan cari jodoh ke Alor Setar.. Kedah!! Here I come.. =)





FOOT NOTE: Agak-agak kalau kau kata pada aku, "I pray that Allah will keep you for me until the right time comes.." Aku akan tunggu kau tak? Heeee.. =p

17 Comments Here

akak! akak buat rina tersenyum balek even tengah menangis sekarang.

perempuan memang suke yang sweet3 gule3 kan? aww!

jodoh di kedah! dekat dengan rumah rina kat perlis la.

REPLY

suke entry ni!
klo lelaki gtau cmtu memang dye siyes eh? takut nak percaya.

jodoh itu dah ditetapkan kan. bila dah datang, kita dah tak boleh tolak.. =)

slamat ke kedah~

REPLY

huhu, sebab kita sweet la maka suka yg sweet2 sajork. ekeke

ni mmg tengah dok tunggu. :p

REPLY

ouch... sooo sweet lelaki tu!

REPLY

Agak2 kalau berpuluh lelaki cakap benda sama dekat Cik Nur...Nak buat macam mana tu?
Siapa cepat dia dapat?
:p

REPLY

nak jugak org ckp camtu kt kiter...:)

beshnya...

REPLY

so sweet...awe ni tak da lah nak laki yang terlalu sweet..tapi kadang2 ble ada masa laki ni sangat sweet..huhu..dan kuar lah kata2 bunga2 dan sweet2 tu

REPLY

haaa..sweetny lelaki tu..hihi like.! like.!

REPLY

singgah sg petani dlu..mn tau ada jodoh kat cni.keke ;p

REPLY

tunggu jgk klu takde org len nk kot.. hiihii..

REPLY

Sebab perempuan memang sweet jadi dia suka yang sweet-sweet juga.

REPLY

sweetttttt =)
perempuan dan kemanisan tak dpt dipaisahkan..
tu sbb perempuan suka benda yg sweet2...

jgn smpai kena kencing manis sudah[tetibe] hahaha

REPLY

aku tak pcya semua tu.. bagi aku kalau nak dgn seseorg pasti akn ditunggu, bukan pasal jodoh, tp tentang kemahuan... Tapi ayt tu mmg sweet :)

REPLY

jom ke rumah BTS esok kat seremban plak =p

REPLY

ohoooooo! u kn sweet~ ;D

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes