9 Sep 2010

Assalamualaikum semua..

Terkial-kial lagi menaip guna handphone, maklumlah rabun IT.. Bukan buta okey.. Ini konon-konon macam live update gitu.. Budget artis.. Haha..

Buat yang menyayangi diri ini dan mencari tahu khabar si Cahaya Yang Riang Gembira, aku dah selamat sampai di kampung halaman tercinta, Kota Tinggi, beberapa minit yang lalu.. Dan dengan selesainya update teringkas atau aku namakannya Short Blogging System ini, maka aku pun nak tumbang atas katil.. Jumpa lagi di lain update.. Mungkin perutusan raya malam nanti ke.. Heehee..

Assalamualaikum.. Selamat malam semua.. Salam 30 Ramadhan.. :)

8 Comments Here

dah sampai kampung npknya.. bgslah :D
slmt hari raya!

REPLY

ringkas juga ni. maklumlah dah kul
tiga pagi .. keh33

Pejam celik, Pejam celik dah sebulan berpuasa.
Pejam celik, Pejam celik esok dah Raya.
Sebelum pejam tak celik-celik Ampun maaf wa pinta.
Salam Aidilfitri dari wa serta keluarga.

*** SALAM AIDILFITRI ***

REPLY

nak sainnn!!!

artis kan ?

:P

REPLY

hoho.. SBS.. dah macam SMS plak dah huhu

REPLY

dh smpai kt kg jgk

yeeaayy!! =)

REPLY

selamat hari raya ana.. maaf zahir dan batin..

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes