31 Mac 2011

Assalamualaikum.. Eh!! Khamis.. Inilah harinya.. Ada beberapa jam lagi, perkara yang mendebarkan jiwa akan berlaku.. Mata pun tak boleh nak lelap, buku depan mata, tapi mata dah naik juling baca..

Kawan-kawan!! Doakan ya.. Jujur aku berdebar rasa macam nak terkeluar jantung.. Takut tak terkata.. Okay dah.. Sekian update pendek dan tak lebar.. Semoga hari Khamis ini dipermudahkan dan tugas aku boleh dijalankan dengan sempurna.. Selamat malam semua.. Assalamualaikum..


LOVE SPEAKS : Kalau LOVE boleh makan macam coklat, aku rasa macam nak makan 100 keping coklat.. Dark chocolate, pahit.. Chocolate biasa, manis.. White chocolate, manis gilerr.. Susahnya nak buat pilihan.. Haha.. =p



You May Be.. Just A Little Bit Deewani.. Thodi Thodi Si Crazy.. But Baby.. You're THE ONE.. =)

- Entah kenapa suka sangat dengar lagu dari filem Aladdin ini.. Rasa macam watak heroin pula.. Hoho.. -


9 Comments Here

CInta itu mcm org buta...haha..klu hangat bercinta, x sedar tgn teraba-raba..haha

REPLY

ermm amboii2 jiwang2 nie .. akak doakan semua berjalan lancar :)

REPLY

wahhh berdebar awatnya ni???

debaran mu buat ku chuak

=_=

REPLY

apa apa yang akan jadi beberapa jam lagi.. ngan fara fara rasa berdebar.. huhuh... xd

REPLY

doktor ni jiwang betul entri kebelakangan ini. ada rahsia ke? :p

REPLY

semoga dipermudahkan segala urusan...

bestnya dy =)

entry baru : Kisah Secawan Kopi~

REPLY

Exam? How dear?

Ehemmm...ku hidu bau2 cinta, seenak bau coklat =P

REPLY

cinta.
sejuta rasa.
cewah..puitis kannn..untunglahh..

dah follow sini :)

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes