19 Mac 2016


Assalamualaikum.

Balik Kota Tinggi kali ini berjayalah kita tengok kad jemputan yang dah siap. Tinggal nak pos. Siapa nak?? Bak mai alamat. Heee.

Kalau tengokkan pada pelan lokasi majlis untuk 28/5/2016, aku sendiri pun pening sebenarnya. Haha. Tapi tak apalah, boleh key in dalam Waze je, iya dak??

Jemputlah datang. Kita jumpa 28/5/2016 di Kota Tinggi okay. Cuma nikah buat dekat Melaka, seminggu sebelumnya.

That's all for now. Will update more. Take care. Assalamualaikum.
😍😍😍





7 Comments Here

hana nak kawin ?

farhan

REPLY

@FARHAN

I wrote in my previous post, my younger sister is going to get married. Not me of course. Not yet.

Jemputlah datang kalau ada kelapangan.

REPLY

haha xsempat baca...
terkejut tgk
tetiba je kan

REPLY

@Farhan

Haha. Zaman sekarang dah tak kisah. Tetiba pun boleh. Tetiba ada orang masuk minang, kalau baik orangnya, parents pun okay, tak ada masalah kan? Hehe. Anyway, you are not here in Melaka anymore eh? Migrate utara ke? Anyhow, jemputlah datang ya kalau ada free time. :)

REPLY

in sha allah if ada di melaka :)

REPLY

assalamualaikum doc. fuh terperanjat. nasib baik baca komen2 dlu kat bawah. hihi

REPLY

@AKIRA SENDOH

Haha. Saya punya tak tahu bila zaman lagi. Bagilah adik-adik jalan dulu. :)

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes