Tiga | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Tiga

Leave a Comment
Assalamualaikum.

Akhirnya, 31hb dah pun berlalu. Secara rasminyalah, angka 3 dah duduk tak nak balik dah. Haha. Apa perasaan jejak usia baru? Hmmm.

Pertama kali dah tentulah bersyukur sebab Allah beri nikmat usia dan kesihatan. Syukur Alhamdulillah. Dalam masa yang sama, kecewa dengan diri sendiri sebab tak dapat capai lagi apa yang diinginkan. Semua perancangan macam terumbang-ambing, mencari hala tuju. Entahlah bila agaknya nak stabil. Harapnya aku terus kuatlah harung arus kehidupan yang penuh pancaroba ini.

Tak lama lagi pun nak jadi makcik dah, lagilah terkial-kial nak betulkan balik kehidupan supaya berada pada landasan yang dah dirancang. Tumpang happy untuk adik sendiri sebab dah capai apa yang dia nak.
:)

Apa pun, life must go on. Kena berusaha jadi lebih baik dari semalam. Berusaha jadi seorang muslimah yang lebih-lebih baik lagi. Mudah-mudahan. Okaylah, till next time. Selamat malam.
Assalamualaikum.





0 Comments Here:

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.